Suunnitellaan - asennetaan ja konsultoidaano
 

Palvelut

 

Sähkösuunnittelu

Hyvä suunnittelu on onnistuneen projektin ja lopputuloksen perusta. Meiltä saat sähkösuunnitelmat kaiken kokoisiin rakennuksiin uudiskohteista saneerauskohteisiin. 

Lisäksi suunnitteluun voidaan ottaa mukaan erilaiset älykkäät ja avoimet ta­loau­to­maa­tio­rat­kai­sut (mm. KNX ja DALI -järjestelmät), joilla talotekniikka saadaan toimimaan yhtenä kokonaisuutena ja energiatehokkaalla tavalla.

Suunnittelemme aina yksilöllisesti ja yksityiskohtaisesti alan viimeisimmät säännökset huomioiden. Kiinnitämme huomiota käytännöllisyyteen mutta luonnollisesti myös sähköratkaisujen estetiikkaan, turvallisuuteen sekä kus­tan­nus­te­hok­kuu­teen. 

Käytössämme on nykyaikainen säh­kö­suun­nit­te­luoh­jel­mis­to, jolla voidaan tarvittaessa toteuttaa myös 3D-suunnittelua ja hyödyntää kaikkia tietomallintamisen etuja (BIM). Tie­to­kan­ta­poh­jai­sel­la suun­nit­te­luoh­jel­mis­tol­la saadaan muun muassa tarkat materiaaliluettelot suoraan suun­nit­te­lu­do­ku­men­taa­tioon.

Hinnoittelu

Sähkösuunnittelu hinnoitellaan aina kohteen tietojen pohjalta. Perusvarustellun omakotitalon sähkösuunnittelu maksaa noin 1290 - 1590 € (sis. alv.24%).

Suunnittelun hinnoitteluun vaikuttavat mm. kiinteistön koko ja haluttu varustelu.

Sähkösuunnittelu sisältää noin 10 erilaista dokumentaatiota talon sähköteknisistä järjestelmistä. Lisäksi suunnittelu sisältää luonnoskuvat, jotka käydään aina asiakkaan kanssa läpi.

Pyydä tarjous suunnittelusta!Sähkötyöt

Teemme kaikkia sähkötöitä. 

Sähkötyöt ovat luvanvaraista toimintaa ja meillä on kaikkiin sähkötöihin vaadittava S1-sähköpätevyys. Sähkötyöt esim.

  • Sähköurakointi uudis- ja saneerauskohteisiin
  • Pienet sähköasennutyöt Hyvinkäällä

Hinnoittelu

Sähköurakka hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Urakan hintaan vaikuttaa mm. kohteen koko, haluttu varustelutaso.
Pyydä tarjous sähköurakasta!


Pienet asennustyöt Hyvinkään alueella tuntihinnoittelulla.

Hyvinkäällä:
Tuntihinta 78 € (sis. alv. 24%)

Soita ja kysy sähköasennustyötä!


Tuntihinnoittelusta:
Minimilaskutus 1 tunti. Sen jälkeen hinnoittelu 30min tarkkuudella. Tunteihin lasketaan tarvittavien tarvikkeiden kerääminen, siirtymät toimisto-kohde-toimisto, asennustyötunnit, siivous sekä tarvittavat asennuspöytäkirjat. Annamme arvion hinnasta mielellämme ensin!

Muista kotitalousvähennys myös sähköasennustyöstä! Lue lisää vero.fiKonsultointi

Tämä osio on vielä kesken, sillä pohdimme, miten esittelemme asian!Toivomme, että saamme palvella Teitä pian!